Page 1 of 2

Slow forums?

PostPosted: Sat Sep 29, 2012 4:59 pm
by elsurfe
Hey everyone,

Since i joined this forums i really notice its very slow and it takes like 3 or 4 minutes to load, and this doesn't happen to me with other different websites.

So i would like to know if this is happening to me only or also to other.

Thanks

Re: Slow forums?

PostPosted: Sun Sep 30, 2012 1:26 am
by kiki
No, it's not just you. It's been sluggish on and off for some days now. I'll contact the owner about it again.

Re: Slow forums?

PostPosted: Sun Sep 30, 2012 12:15 pm
by erict
How are the loading speeds for other member?

Has anyone else noticed a change?

Thanks

Re: Slow forums?

PostPosted: Sun Sep 30, 2012 1:14 pm
by ashley72
Very quick.... Loads a page in about 2 secs.

I've got a 15.25 Mbps connection.

Re: Slow forums?

PostPosted: Sun Sep 30, 2012 2:53 pm
by kiki
It's been taking 20 seconds to load a page for me.

Re: Slow forums?

PostPosted: Sun Sep 30, 2012 3:30 pm
by Webwanderer
Has been loading fairly slow for several weeks. About the speed Kiki suggests. Occasionally it has gotten better, even good. Right now a little slow but not awful... 4 - 8 seconds maybe.

Re: Slow forums?

PostPosted: Sun Sep 30, 2012 3:36 pm
by Rick
Been dragging for many days. Just now took 32 secs to get from Home page to log in page. About 10-15 sec, sometimes more, per page after sign in.

Re: Slow forums?

PostPosted: Sun Sep 30, 2012 10:48 pm
by rideforever
Same here

Re: Slow forums?

PostPosted: Mon Oct 01, 2012 8:32 pm
by erict
Yes, there's definitely a problem. I ran some tests and the load times are slow.

I've started working on resolving it. Please report if you notice a significant improvement in the next couple of days, thanks.

Re: Slow forums?

PostPosted: Fri Oct 05, 2012 10:54 am
by elsurfe
Hey there, ive seen its the same speed for me okay i might exaggerate about the speed of the forum, i was counting it and it takes me a minute to load a page.

But i also have slower speed then Ashley, the download speed is 7.81 mbps.

Re: Slow forums?

PostPosted: Fri Oct 05, 2012 12:32 pm
by jan-sandahl
I have about 30 Mbit/s download speed, but I´ve had overall high loading times since I first joined in, compared to most other sites and forums. Several seconds per page in general.

Whatever the problem is now, does the forum use some kind of caching system?

Re: Slow forums?

PostPosted: Sun Oct 14, 2012 4:03 pm
by the key master
It's still mad slow...

Re: Slow forums?

PostPosted: Mon Oct 15, 2012 3:29 pm
by heidi
Wicked slow as they say here in Boston.

Re: Slow forums?

PostPosted: Mon Oct 15, 2012 3:35 pm
by karmarider
The slowness is not just a delusion. I've got a 30 mb connection. It's slow and seems to be getting worse.

Re: Slow forums?

PostPosted: Mon Oct 15, 2012 3:49 pm
by heidi
We had a chat just the other day; Eric is working on it.